U kan beroep doen op de meer dan 20 jaar ervaring van AZ Technics!
Az Technics is uw partner in industriele en algemene elekricische installaties,wij bieden totaaloplossingen en een perfecte plaatsing op het vlak van elektriciteit. Het werkterrein van de firma strekt zich uit van industriele bordenbouw, hoogspanning, datanetwerken tot algemene elektriciteitswerken zowel voor de priv? als professionelen.

Industri?le electriciteit – Bordenbouw

Bordenbouw

Az Technics is gespecialiseerd in de ontwerp en bouw van uw vermogensborden en sturings- en datakasten in ons volledig vernieuwd atelier. We gebruiken daarbij steeds betrouwbare componenten van beproefde kwaliteit.?Het ontwerp baseren we op uw lastenboek of op een eigen analyse van uw huidige en toekomstige behoeften. De uitvoering, inclusief bekabeling, stopcontacten, verlichting enzovoort, gebeurt door onze eigen installatieploegen volgens de strengste kwaliteitsmethodes.

Databekabeling

Databekabeling heeft az technics ook ruime ervaring met het uittekenen en installeren van lokale netwerken voor data, spraak, video en controlesignalen.

Hoog- en laagspanningsinstallaties

Az Technics is specialist in ontwerpen, plaatsen en aansluiten van hoogspanningscabines voor industrie en warenhuissector. Wij installeren zowel externe, autonome cabines voor buiten als ingewerkte cabines voor binnen. Ook de laagspanningsinstallatie die de energie van de hoogspanningsinstallatie distribueert naar uw bedrijf of warenhuis nemen wij op ons. Daarbovenop vernieuwen we verouderde cabines of installaties en staan we in voor het onderhoud van bestaande installaties.

Ontwerp en installatie van elektrische borden

Az Technics ontwerpt en produceert zelf de elektrische borden voor haar installaties. Dit berust in handen van een competent en professioneel team.

Kabelwerken voor binnen en buiten

Az Technics verzorgt alle kabelwerken voor transport van elektriciteit. Zowel voor hoogspanning en laagspanning als voor binnen en buiten. Binnen door het installeren van kabelgoten en toebehoren. Buiten door het graven van kabelgrachten, horizontaal gestuurde boringen, trekken van zware kabels, herbestraten en de wegenis in zijn oorspronkelijke staat herstellen.

Electricien – elektrische installaties

Bij Az technics kunt u ook voor al uw Elektriciteitswerken tercht zowel nieuwe installaties als renovatie.

Wij werken enkel met kwaliteitsmaterialen, en zijn gespecialiseerd in het plaatsen, herstellen, vernieuwen en onderhouden van:

Elektrische installaties voor nieuwbouw en renovatieprojecten
Priv? – tertiair – winkels – kantoren – industrie
Domotica
Verlichting
Branddetectie
Poortautomatisaties
Parlefonie en videofonie
Netwerken voor woning winkels en kantoren.
Netwerken multimedia voor woningen en winkels.
Uittekenen van schema’s en dossiersamenstelling
Aanpassing van bestaande elektrische installaties conform het A.R.E.I.

Voor meer informatie of een vrijblijvende gedetailleerde offerte kan u ons steeds contacteren.